התחברי

בצק עלים במלית בשר (בורקס בשר)

בצק עלים איכותי וקראנצ'י תמיד היה בעיניי אחד הדברים הטעימים ביותר שיש. הוסיפו לו בשר ואני מבטיחה שיהיה בלתי אפשרי לעמוד בפניו!

» מדור מתכונים

 

בורקס עם בשר ---  סימה.ד:

בורקס בשר

400 גרם בצק עלים איכותי

למלית -

600 גרם בשר בקר טחון (עם מעט שומן כבש)

3 בצלים קצוצים דק

3 שיני שום כתושות

מלח/פלפל שחור

פפריקה מתוקה (לאוהבי הפיקנטי- להוסיף 1/4 כפית פפריקה חריפה)

כפית אבקת מרק בצל

 

*** מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הבשר ומערבבים היטב. מתבלים וממשיכים לטגן עד שהבשר מוכן.

מרדדים את הבצק לעלה מלבני, מסדרים את הבשר בחלק התחתון ומגלגלים לגליל.

מורחים בביצה טרופה ומפזרים סומסום. 

ניתן להכין בצורת שבלול גדול או אישיים.

תגובות

הוסיפי תגובה לכתבה זו




הוסיפי תגובה דרך פייסבוק

למאמרים נוספים בנושא מתכונים